skip to Main Content

Föreläsningen

Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen

Det här är berättelsen om den sociala generationen. De är våra barn, elever, kunder och anställda – och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tidigare generationer?

I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen – med Johannes egna berättelser i kombination med forskningsresultat, statistik och tips.

Johannes Gustavsson (född 1997) är konsult, rådgivare och föreläsare. Han har särskilt stor erfarenhet av att arbeta med digitala fenomen och unga på nätet, som en av personerna bakom en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné. Han har skrivit boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.

  • Cirka 45 minuter inklusive frågestund
  • Tydliga och enkla bokningsavtal
  • Alltid skräddarsydd
Avatar

”Johannes är inte bara kunnig om trender inom sociala medier och generationen som vuxit upp med influencer som mesta kunskapskällan – han är själv del av trenderna. Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn. Ett seminarium med Johannes ger insikter och förståelse. Den nya sättet att leva påverkar oss alla. Det bevisar Johannes på ett trovärdigt och inspirerande sätt.”

”Hur lever unga sina liv på nätet? Rätt person att svara på den frågan är Johannes Gustavsson. Hans storhet ligger i en unik kombination av att själv vara ung, arbeta med den sociala generationen som målgrupp och ha en fantastisk förmåga att föreläsa. Genom sitt engagemang och sin kunskap får han publiken att både skratta, förundras och lära sig om en värld som de flesta vuxna inte har insikt om. Som uppdragsgivare vill jag också framhålla att Johannes är mån om att förbereda sig inför sin föreläsning genom att lära känna publiken/organisationen han ska föreläsa för. Det är inte alla föreläsare som tar sig den tiden. Vi kan varmt rekommendera Johannes Gustavsson till föreläsningar om vad unga gör på nätet.”

Frida Engman, Sveriges Läromedelsförfattares Förbund

Föreläsningen har bland annat bokats av

Vill du boka en föreläsning?

Skicka en kostnadsfri och icke-bindande bokningsförfrågan! Du får svar inom 48 timmar.

Back To Top