skip to Main Content

Föreläsning

Den sociala generationen

Det har aldrig funnits fler sätt att vara sociala på. Vi lever i en digital guldålder, men glappet mellan de olika generationerna är större än någonsin. Hur hamnade vi här? Vad är en influencer? Hur ser framtiden ut – och varför vann Donald Trump presidentvalet på grund av Facebook? Den sociala generationen är en föreläsning om hur unga lever sina liv på nätet.

Johannes Gustavsson är 21 år och har redan mångårig erfarenhet av att jobba med digitala fenomen, som en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.

I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen – med hjälp av Johannes egna berättelser i kombination med forskningsresultat, statistik och konkreta tips.

Johannes är inte bara kunnig om trender inom sociala medier och generationen som vuxit upp med influencer som mesta kunskapskällan – han är själv del av trenderna. Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn. Ett seminarium med Johannes ger insikter och förståelse. Den nya sättet att leva påverkar oss alla. Det bevisar Johannes på ett trovärdigt och inspirerande sätt.

– Anna Bostam, The Fan Club Malmö

Vill du boka en föreläsning?

Skicka en bokningsförfrågan till Athenas Talarbyrå! Mejla till kontakt@athenas.se eller ring 031 38 37 000. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns. Det är naturligtvis helt icke-bindande.

För dig som vill få en uppdatering om hur unga lever sina liv på nätet

Föreläsningen skräddarsys enligt dina önskemål

Bland tidigare uppdragsgivare finns allt från ledningsgrupper för börsnoterade bolag till mässor för skolpersonal

Alltid enkla och tydliga bokningsavtal

Back To Top