fbpx skip to Main Content
Föreläsning

Den sociala generationen

Det har aldrig funnits fler sätt att vara sociala på. Vi lever i en digital guldålder, men glappet mellan de olika generationerna är större än någonsin. Hur hamnade vi här? Vad är en influencer? På vilket sätt kan sociala medier rädda unga liv? Hur ser framtiden ut – och varför vann Donald Trump presidentvalet på grund av Facebook?

Johannes Gustavsson är 21 år och har redan mångårig erfarenhet av att jobba med digitala fenomen, som en av personerna bakom bland annat en av Sveriges första ungdomspoddar, en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande influencerturné.

I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen – med hjälp av Johannes egna berättelser i kombination med forskningsresultat, statistik och konkreta tips.

  • Bland tidigare uppdragsgivare finns företag, ledningsgrupper, marknadsföreningar, mässor, organisationer och skolpersonal
  • Föreläsningens innehåll anpassas beroende på uppdragsgivare, målgrupp och tidsram
  • Alla föreläsningar innehåller presentation (30-45 minuter) och frågestund (15-20 minuter)
  • Föreläsningen kan kompletteras med en workshop om t.ex. sociala medier
  • Alltid tydliga och enkla bokningsavtal
Röster

”Johannes har fått mycket högt betyg från lärarna: 3,4 av 4. Dessutom kul att passet var alldeles fullbokat. Mycket bra upplägg på pass! Hälsa Johannes att vi är så nöjda.”

– Projektledare för Lärarkonferensen på UF-SM i Stockholm 2018

Vill du boka en föreläsning?

Skicka en prisförfrågan! Det är självklart helt kostnadsfritt och icke-bindande. Du får alltid svar inom 48 timmar.

Foto: Boo Gunnarsson
Back To Top