fbpx skip to Main Content

Skräddarsydda föreläsningar

Bredda dina kunskaper om den sociala generationen. Få större förståelse för vad ungdomar egentligen gör på nätet och vad vi kan lära oss av dem.

Pris enligt offert

Digital kommunikation från den sociala generationen

Företag, organisationer och branschmässor.
Cirka 45 minuter (inkl. frågestund).
Alltid skräddarsytt innehåll.

Sociala medier blir ett allt viktigare verktyg för att knyta kontakter, bygga sitt varumärke och nå ut till kunder. Ändå saknar många grundläggande kunskap om vad som händer i det digitala landskapet och vad ungdomar gör på nätet. Vad kan vi lära oss av de yngre generationerna? Johannes Gustavsson har stor erfarenhet av att jobba med digitala fenomen. I föreläsningen pratar han bland annat om den digitala utvecklingen, influencers, vikten av att skapa engagemang, hur Donald Trump vann presidentvalet med hjälp av Facebook, trender och framtidsspaningar.

”Johannes är en digital stjärna med stor passion som har unik kompetens inom ett allt viktigare ämnesområde inom kommunikation.”

– André Assarsson, Miltton Labs

Ungdomar på nätet och det digitala landskapet

Skolpersonal, föräldragrupper och föreningar.
Cirka 60 minuter (inkl. frågestund).
Alltid skräddarsytt innehåll.

Det är inte alltid lätt att hänga med i utvecklingen. Samhället har förändrats och trenderna svänger snabbt. Barn och ungdomar lever till stor del sina liv vid en mobiltelefon eller datorskärm – medan en stor del av vuxenvärlden står och sliter sitt hår av oförståelse för digitala fenomen. Johannes Gustavsson är 20 år och har redan stor erfarenhet av att jobba med digitala fenomen. Varför hamnade vi här? Vad är en influencer? Hur skyddar jag mitt barn? I den här föreläsningen får du veta mer om vad ungdomar egentligen gör på nätet – med hjälp av Johannes egna berättelser, forskningsresultat, tips och råd.

”Johannes har fått mycket högt betyg från lärarna: 3,4 av 4. Dessutom kul att passet var alldeles fullbokat. Mycket bra upplägg på pass! Hälsa Johannes att vi är så nöjda.”

– Projektledare, Lärarkonferensen på UF-SM

Intresserad? Skicka en icke-bindande bokningsförfrågan.

Vi återkommer med ett prisförslag inom 48 timmar (måndag-fredag).


Digital kommunikation från den sociala generationen.Ungdomar på nätet och det digitala landskapet.Annan typ av medverkan, till exempel paneldeltagare.Upp till 10 personerUpp till 30 personerUpp till 100 personerÖver 100 personerJa, tack! Jag vill gärna få tips om digital kommunikation i slutet av varje månad.

Back To Top