skip to Main Content

Mediakit

Här hittar du pressbilder och presentationstexter som kan användas för redaktionellt bruk eller som underlag för föreläsningsbeskrivningar. Ange alltid fotografens namn om möjligt. Om du har några frågor om materialet kan du alltid mejla till hej@johannesgustavsson.se.
Senast uppdaterad
30 juli, 2019
Pressbilder
WEBB (Foto: Herman Caroan)
PRINT (Foto: Herman Caroan)
Bokomslag "Uppfödd På Nätet"
Bokomslag "Uppfödd på nätet"
Produktbild "Uppfödd På Nätet"
Produktbild "Uppfödd på nätet"
Biografi

Kort
Johannes Gustavsson är rådgivare och föreläsare inom digital kommunikation med stor erfarenhet av att jobba med unga på nätet.

Medel
Johannes Gustavsson (född 1997) är rådgivare och föreläsare inom digital kommunikation med fokus på unga på nätet. Bland kunderna finns allt från ledningsgrupper till skolpersonal som vill lära sig mer om de digitala infödingarna. 2019 släpptes debutboken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.

Lång
Johannes Gustavsson (född 1997) är rådgivare och föreläsare inom digital kommunikation.

Karriären tog sin början vid 16 års ålder som programledare för en av Sveriges första ungdomspoddar. Snart blev han en av personerna bakom en papperstidning om sociala medier och en rikstäckande turné där närmare 25 000 besökare fick träffa några av landets största influencers. Han har också jobbat på digitala byrån Miltton Labs och drivit entreprenörs-podcasten Drömpodden.

Idag är han en av Sveriges få verkliga experter på den sociala generationen. Bland kunderna finns allt från ledningsgrupper till skolpersonal som vill veta mer om vad dagens unga gör på nätet. 2019 släpptes debutboken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen. Johannes undervisar även i digitala trender på Sälj & Marknadshögskolan i Göteborg.

Back To Top