skip to Main Content

Mediakit

Här hittar du pressbilder och presentationstexter som kan användas för redaktionellt bruk eller som underlag för föreläsningsbeskrivningar. Ange alltid fotografens namn om möjligt. Om du har några frågor om materialet kan du alltid mejla till hej@johannesgustavsson.se.

Senast uppdaterad

8 september, 2018

Pressbilder
WEBB (Foto: Herman Caroan)
PRINT (Foto: Herman Caroan)
Biografi

Johannes Gustavsson är bara 20 år, men har redan flerårig erfarenhet av att jobba med digitala fenomen. Han arbetar idag som konsult och föreläsare inom digital kommunikation från den sociala generationen.

Hans karriär började som 16-åring när han var en av två programledare för ungdomspodcasten Ännu En Podd. Det ledde bland annat till att han i slutet av 2015 fick uppdraget att starta och vara redaktör för den helt nya sociala medier-tidningen Oh My Vlog hos Egmont Publishing. Kort därefter blev han rekryterad till byrån Miltton Labs – och startade även Drömpodden i samarbete med Visma Spcs. Johannes var också en av personerna bakom succéturnén Tubecon, som under två år arrangerade totalt 17 svenska event där närmare 25 000 besökare fick träffa några av landets största internetidoler.

Här hittar du Johannes:
johannesgustavsson.se
twitter.com/radonhalt
instagram.com/radonhalt
linkedin.com/in/johannesgustavsson

Sagt om Johannes

”Johannes är ett underbarn på sociala medier. Det som skiljer honom från många andra i hans generation är att han både är en briljant utförare, och kan förklara sina hemligheter för andra.”
– Martin Borgs

”Johannes är en digital stjärna med stor passion som har unik kompetens inom ett allt viktigare ämnesområde inom kommunikation. En riktig framtidsstjärna, helt enkelt.”
– André Assarsson

Back To Top