skip to Main Content

Case

Uppdragsgivare

Visma Spcs

Tjänster

Kreativ konceptutveckling

Projektnamn

Småföretagarens Valkompass

Tidsperiod

april 2018 - augusti 2018

Bakgrund

Visma Spcs erbjuder ett stort utbud av program för bland annat fakturering, redovisning och lönehantering. Visma Spcs har sedan starten för över 30 år sedan arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Idag använder fler än 170 000 företag tjänster från Visma Spcs – och större delen av landets gymnasieskolor använder deras program i sin utbildning.

Uppdrag

Visma Spcs ville ha hjälp med att lyfta frågor om småföretagsamhet i Sverige. Med hjälp av kreativ konceptutveckling tog vi fram ett programformat, som vi kallade för Småföretagarens Valkompass: Vilket är det bästa partiet för småföretagare 2018?. Vi levererade en helhetslösning till Visma Spcs, som innebar att vi tog om allt från budget och planering till filmning och klippning.

Resultat

Totalt 8 avsnitt med representanter från samtliga av Sveriges riksdagspartier medverkande. Bland gästerna fanns Närings- & Innovationsminister Mikael Damberg (S), Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) och ekonomisk-politisk talesperson Lars Hjälmered (M). Videoserien och den tillhörande valsajten hade premiär i sociala medier den 9 augusti – en månad innan riksdagvalet.
Media
Vill du veta mer?
Kul! Skriv din mejladress i fältet nedanför så hör vi av oss inom 48 timmar.





Back To Top