skip to Main Content

Case

Uppdragsgivare

Visma Spcs

Tjänster

Kreativ konceptutveckling

Projektnamn

Drömpodden

Tidsperiod

november 2016 - januari 2018

Bakgrund

Visma Spcs erbjuder ett stort utbud av program för bland annat fakturering, redovisning och lönehantering. Visma Spcs har sedan starten för över 30 år sedan arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Idag använder fler än 170 000 företag tjänster från Visma Spcs – och större delen av landets gymnasieskolor använder deras program i sin utbildning.

Uppdrag

Tillsammans med Visma Spcs har jag tagit fram konceptet Drömpodden. I podden intervjuas framgångsrika entreprenörer om drömmarna som lett dem dit de är idag. En Sifo-undersökning som Visma beställt visar att varannan svensk mellan 18-29 år drömmer om ett liv som småföretagare. Syftet är just att inspirera unga människor med entreprenörsdrömmar att våga ta klivet till att starta företag.

Resultat

Drömpodden publiceras på iTunes och I Like Radio, och idag finns 2 säsonger med totalt 20 avsnitt att lyssna på. Några av gästerna är Natural Cycles-grundaren Elina Berglund, serieentreprenören Dani Evanoff och föreläsaren Frida Boisen. Programformatet utvecklades tillsammans med Visma Spcs och producerades av MTG Radio. Drömpodden har även gått som radioreklam i RIX FM, Bandit Rock och Lugna Favoriter.
Media
Vill du veta mer?
Kul! Skriv din mejladress i fältet nedanför så hör vi av oss inom 48 timmar.

Back To Top